Water

Stadszigt is bij uitstek bereikbaar per sloep of andere boot. Omdat er een aanlegsteiger in de directe nabijheid van de boerderij is, kan een overnachting in de boerderijsuite een aantrekkelijke optie voor afwisseling zijn tijdens een vaartocht over de Friese meren.

Trein

IJlst heeft een treinstation van Arriva waar ieder uur een trein stopt vanuit de richting van Leeuwarden. Voor een uitgebreide dienstregeling klik [hier]. Stadzigt ligt op vijftien minuten wandelen van het station.

Fiets

IJlst is een van de Friese elf steden en daarmee is de stad ook opgenomen bij onder andere de ANWB-fietsroutes en -knooppunten. Stadzigt is prima bereikbaar met de fiets. Fietsen huren bij de lokale fietswinkel behoort ook tot de mogelijkheden.

Auto

IJlst ligt op zo’n anderhalf uur rijden van Amsterdam/ Schiphol en is prima bereikbaar met de auto via de A7, rondweg Sneek en afslag IJlst. Voor een exacte route klik [hier]. Stadzigt beschikt over speciale parkeerplaatsen voor gasten bij de boerderij.

 

Bart, IJlst Man, dit is prachtig. De rust, ruimte, de wijdse blik en niet te vergeten de prachtige afwerking van de suites.