De suites van Stadzigt IJlst

Het is een droom van velen om te slapen in een prachtig gerestaureerde boerderij omringd door authentieke elementen en tijdloos design. Dat kan in IJlst – of Drylts zoals de Friezen zeggen – een van de Friese elf steden midden in het waterrijke hart van zuidwest Friesland.

Bart, IJlst Man, dit is prachtig. De rust, ruimte, de wijdse blik en niet te vergeten de prachtige afwerking van de suites.
 

Gele suite

Rode suite

 

Een unieke Fryske pleats

Wat ooit gebouwd werd als functionele boerderij voor het houden van melkvee, is nu de blikvanger aan de rand van ‘Oud IJlst’. De compleet verbouwde boerderij heeft een voorhuis dat grotendeels authentiek is en nu ruimte biedt aan twee royale suites voor gasten.

Aan de achterkant van de boerderij, op de oude deel waar vroeger de koeien stonden, is een nieuw huis herrezen dat los staat van het voorhuis en voor speciale gelegenheden wordt gebruikt.

 

 

IJlst - voorhuis - gang

Binnentuin (startscherm)

Beschikbaarheid & Reserveren

Informatie over de beschikbaarheid van de suites en de mogelijkheid om direct te reserveren.

Bekijk het aanbod

Omgeving

Centraal gelegen in Friesland op nog geen anderhalf uur van Amsterdam waan je je terug in de tijd. Vaarwegen en fietsroutes doorkruizen de oude stadskern van elfstedenstad IJlst te midden van de polders en landerijen.

Lees verder

Bereikbaarheid

IJlst ligt zeer centraal in Friesland op anderhalf uur van Amsterdam, op korte afstand van Sneek en te midden van de Friese meren. Stadzigt IJlst is prima bereikbaar met het openbaar vervoer, auto of fiets en via het water.

Lees verder