Rode suite

Dominant aanwezig in deze suite is het panoramische uitzicht over de eeuwenoude Ruterpolder. Comfortabel onderuitgezakt in een van de lederen Butterfly Chairs van La Mariposa ervaar je de rust die deze historische plek uitademt. In de rode boerderijsuite verblijf je met maximaal vier personen voor twee nachten of meer.

Op de vloer, waar heel vroeger de koeien werden gemolken, liggen oude estriken. Aan het plafond en op de kastenwand kleuren de balken ossenbloedrood.

 

Maria, Amsterdam Some small rabbits were playing in the garden this morning, they didn't notice me when I was having breakfast. I loved it!
 
 

Ontbijt & meer

De dag begint pas goed na een stevig boerenontbijt. Op verzoek serveert Stadzigt een mand met verse broodjes van de bakker en Friese lekkernijen voor het ontbijt.

Lees verder

 
 
 

Prijzen & beschikbaarheid

Heeft u ook zin om een paar nachten door te brengen in Stadzigt IJlst? Bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid via onze boekingsmodule.

Reserveer uw suite

comfort en uitrusting

De suites zijn uitgerust als hotelkamers met ruime slaapvertrekken en een dito leefruimte.

  • Apart woon- en slaapvertrek (op verdieping)
  • Tweepersoonsbed (160 x 200) en twee eenpersoonsbedden (80 x 200)
  • Badkamer : douche,  wastafel en wc
  • Opbergkast
  • Eettafel (4 stoelen)
  • Voorraadkast met Nespressomachine, waterkoker en minikoelkast
  • WIFI-gebruik inbegrepen

LET OP: De rode suite is niet geschikt voor mindervalide mensen in verband met een hoogteverschil in de vloer en de aanwezigheid van een trap.

 

IJlst 4283

Rode suite – interieur

Originele details

De steile trap in de rode suite leidt naar de eerste verdieping. Daar slapen gasten in comfortabele bedden onder de originele balken van het voorhuis, waar vroeger de boerenhulp zijn bedstede had.

Verborgen comfort

De voorraadkast voor koffie en thee met minikoelkast is verstopt in de rode kastenwand.

Beschikbaarheid & Reserveren

Informatie over de beschikbaarheid van de suites en de mogelijkheid om direct te reserveren.

Bekijk het aanbod

Omgeving

Centraal gelegen in Friesland op nog geen anderhalf uur van Amsterdam waan je je terug in de tijd. Vaarwegen en fietsroutes doorkruizen de oude stadskern van elfstedenstad IJlst te midden van de polders en landerijen.

Lees verder

Boerderij

Wat ooit gebouwd werd als functionele boerderij voor het houden van melkvee, is nu de blikvanger aan de rand van ‘Oud IJlst’. In het Fries is dat een unieke Fryske pleats.

Lees verder